Om Master Arms

Master Arms grundades i oktober 2011 av en grupp simulator-entusiaster med medlemmen och administratören “Rivvern” i spetsen. Syftet var att starta ett mer aktivt stridsflygsimulator-community. Vi har ingen uttalad policy om att just DCS ska flygas, men denna simulator är mest populär bland våra aktiva medlemmar.

Inställningen till verksamheten har under en längre tid varit att hålla en “mellannivå” när det kommer till realism (i procedurer och taktiskt uppförande), vi är absolut inte nitiska, men vi “fladdrar” inte heller runt helt oorganiserat. Radiodisciplin, formationsflygning, semirealistiska procedurer gör att man kan leva sig in i flygningen, utan att man behöver plugga en mindre högskolekurs.

Att ta klivet ut i multiplayer-miljön bland mer erfarna piloter kan verka skrämmande, men det absolut bästa sättet är att logga in på vår Teamspeak-server och presentera sig.  Det finns ofta inloggade medlemmar som gärna hjälper dig att komma igång och bli en del av gemenskapen. Vill man mjukstarta kan man starta en ny tråd i underforumet “Roster” och presentera sig själv.

Vi söker inte bara piloter, utan även flyg-och stridsledare som vill vara med!

Vill du bli medlem? Se “komma-igång”-checklista här.

 

MA’s FORUM

Master Arms Forum är hjärtat i communityn. Här finner du all nödvändig information, diskuterar olika ämnen, samt planerar dina aktiviteter och får detaljer kring kommande uppdrag. För att vara medlem krävs att du registrerar dig.