Välkommen till Master Arms!

Master Arms är ett community som riktar sig till alla oss som vill flyga stridsflygssimulatorer tillsammans online. Vår målsättning är att samla de i Sverige som har samma intresse. Fokus ligger på att vi skall ha roligt och trevligt tillsammans, och du väljer helt själv som medlem vilken ambitionsnivå som passar dig, samt hur ofta du vill vara med.

Huvudfokus ligger på DCS (Digital Combat Simulator) där det finns utrymme att flyga samtliga tillgängliga moduler.
(AJS37, F/A-18C, F-16C, L39, MIG21, M2000, F5E, A-10C m.fl.)

Att vara medlem på MA är helt kostnadsfritt och vi söker ständigt nya medlemmar i form av piloter, flygledare och stridsledare.

Planerade aktiviteter

På Master Arms sker planerade aktiviteter löpande och med varierande inriktning. Den i dagsläget enda schemalagda aktiviteten är Torsdagsflygningen, som sker varje torsdag (ej under sommarsäsongen, samt kolliderande högtider) mellan 19.00 och 22.00. Torsdagsflygningen går ibland under benämningen ”Tally-Ho-Torsdag”, då vi strävar efter att vara så många som möjligt. Se gärna Kalender för planerade aktiviteter, och besök Forumet för mer detaljerad information om kommande uppdrag!

MA’s Forum

Master Arms Forum är hjärtat i communityn. Här finner du all nödvändig information, diskuterar olika ämnen, samt planerar dina aktiviteter och får detaljer kring kommande uppdrag.

Intresserad av att bli medlem?